Predstavenie vinárov

logo Bognár


Vinárstvo Bognár (Svätý Jur, Malokarpatská vinohradnícka oblasť, Slovensko)

Nadviazali sme na predchádzajúcu tradíciu našich predkov s cieľom prispieť k znovu obnoveniu čias, kedy bol Svätý Jur, preslávený vinohradníctvom a vinárstvom, keď rodiny miestnych vinárov dodávali svoje vína na kráľovské dvory. Sme čisto rodinným vinárstvom, ktoré budujeme postupne a trpezlivo. Nájdete nás v srdci kráľovského mesta Svätý Jur, v historických priestoroch Kláštora Rehole piaristov.


      


DFJ Vinhos (Dovozca ABAXA s.r.o.)

ABAXA je výhradný dovozca portugalského vinárstva DFJ Vinhos. S DFJ spolupracujeme viac ako 15 rokov. Tieto vína sú neoddeliteľne spojené s tradičnou vinárskou rodinou vinára JOSÉ NEIVA CORREIA, ktorý je pojmom vo svete vína nielen v Portugalsku, ale je váženým odborníkom v odborných kruhoch i vo svete. Je doteraz jediným vinárom na svete, ktorý má dvojnasobný titul "Červené víno roka" z IWC London. DFJ produkuje cca 6 miliónov fliaš v rámci 40 značiek a viac ako 110 rôznych suchých a polosladkých vín zo všetkých regiónov pevniny v Portugalsku od Douro po Algarve a až po región Verdes. Má vlastných viac ako 200 ha viníc a súčasne dlho spolupacuje s pestovateľmi z rôznych krajov Portugalska.
Viac info o vinach je na weboch:
www.abaxa.sk  
www.dfjvinhos.com

      

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 4.9.2017 (pondelok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY


UPOZORNENIE
 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.