Predstavenie vinárov


Vinárstvo Terra Wylak (Veľké Zálužie, Nitrianska vinohradnícka oblasť, Slovensko)

Vinárstvo Terra Wylak vo Veľkom Záluží bolo založené v roku 2015. Jedným zo zakladateľov je aj vinár pán Roman Holec, ktorého meno sa stalo na Slovensku zárukou kvality ním produkovaných vín. Vinárstvo s kapacitou 200 000l spracováva hrozno okrem svojich vinohradov aj z vinohradov v Nitrianskej a Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti. Vínko dozrieva v dvoch pivniciach, v drevenej a  v nerezovej.

Vinárstvo ponúka svojim návštevníkom ubytovanie v penzióne s kapacitou 22 lôžok s možnosťou raňajok. K dispozícii sú aj dve degustačné miestnosti v ktorých organizujú riadené degustácie vedené pánom Holecom. Školiaca miestnosť s kapacitou 50 ľudí je využívaná na rôzne porady, školenia alebo firemné prezentácie. Vinárstvo s penziónom sa nachádza v tichom prostredí v extraviláne obce Veľké Zálužie 2 000m od výjazdu z rýchlostnej cesty R1 (výjazd Báb, smer Veľké Zálužie).

            




Vinařství pod Hradem (Klentnice, Mikulovská podoblasť, Česká republika-Morava)

Rodinné vinařství z Klentnice zaměřené na terroir vína z Pálavy a okolí. Vinařství nabízí kromě vynikajících přívlastkových vín i klasické sekty, jemně perlivá a slámová vína. Návštěvníci mohou od jara do podzimu využít krásné posezení ve vinohradu s nezapomenutelným výhledem na Pálavu, její hrady a okolí. Milovníci netradičních zážitků pak mohou přespat v sudech přímo ve vinici.

VINAŘSTVÍ POD HRADEM se zaměřuje na výrobu přívlastkových, zejména bílých vín. V sortimentu najdete i vynikající rosé a klarety, či lahodná červená vína, nebo klasické sekty. Při pěstování klade důraz na kvalitu hroznů a šetrný přístup. 
K výrobě vína používá ty nejmodernější technologie. Vína zrají dubových i barrique sudech a v nerezových tancích.

      

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 27.1.2018 (utorok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY


UPOZORNENIE
 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.


NASLEDUJÚCE OCHUTNÁVKY VÍN

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 15.03.2018, HR Winery (Gbelce, Slovensko), Vinařství Kněží Hora (Bzenec, Česká republika-Morava)
 

OBJEDNAŤ VSTUPENKY 29.03.2018, J & J Ostrožovič (Veľká Tŕňa, Slovensko), Weingut Temer (Gols, Rakúsko)


OBJEDNAŤ VSTUPENKY 12.04.2018, Fitz & Petrík (Šenkvice, Slovensko), Vinařství Piálek & Jäger (Nový Šaldorf-Sedlešovice, ČR-Morava)


OBJEDNAŤ VSTUPENKY 26.04.2018, Vinárstvo Horváth Vinhor (Doľany, Slovensko), Vinařství Syfany (Vrbice, Česká republika-Morava)


OBJEDNAŤ VSTUPENKY 17.05.2018, Pivnica Tibava (Tibava, Slovensko), Vinařství Jedlička (Bořetice, Česká republika-Morava)



AKO SA DOSTANETE NA LOĎ

Loď menom Botel Gracia je zakotvená vedľa hotela Devín (Rázusovo nábrežie, Bratislava).