Predstavenie vinárov

Világi Winery (Chľaba, Slovensko)

Priamo v srdci vinohradu, ktorý sa nachádza v objatí troch riek na pôde vulkanického pôvodu, vyrábame prémiové víno vinárstva VILÁGI WINERY.

Južné svahy, na ktorých sa naše vinice rozprestierajú, sú zaliate slnečnými lúčmi, po ktorých každý starostlivo pestovaný vinič tak prahne.

Víno, ktoré sa rodí pri obci Chľaba, vzniká v maximálnej súhre tradícií našich predkov a moderných technologických postupov.

Dokonalé miesto pre dokonalé víno - VILÁGI WINERY naň opäť vracia tradíciu vinohradníctva.

Zažite jedinečný pôžitok z každého dúšku!

         



Weingut Liegenfeld (Donnerskirchen, Burgenland, Rakúsko)

Vinárstvo leží v Donnerskirchene v Burgenlande, ležiace medzi Leithagebirge a jazerom Neusiedl, vinice sa rozprestierajú po miestnej oblasti Donnerskirchner. Sú základom našej práce. S približne 85% vinohradníckej plochy sú odrody bieleho vína hlavnými hráčmi vo vinohradníckej oblasti.

Kontinentálne panónske podnebie vytvára vegetáciu severného Burgenlandu. Vysoké teploty a nízke zrážky poskytujú ideálne podmienky pre víno. Navyše sa nachádzame v oblasti Donnerskirchenu v oblasti napätia medzi chladiacimi lesnými kopcami pohoria Leitha a na dohľad nad jazerom Neusiedl, ktoré má regulujúci účinok kvôli veľkému vodnému povrchu.

         

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 15.5.2019 (streda). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY


UPOZORNENIE
 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.


AKO SA DOSTANETE NA LOĎ

Loď menom Botel Gracia je zakotvená vedľa hotela Devín (Rázusovo nábrežie, Bratislava).