Predstavenie vinárov

logo Frtus winery

Vinárstvo Frtus Winery (Podlužany, Slovensko)

Toto nové vinárstvo vzniklo v roku 2012. Predchádzala mu ale spolupráca troch odlišných vinárskych nadšencov  od roku 2008 pod názvom Frtúsovci a Kuťka.

Rado Frtús - Zakladateľ, tvorca myšlienky , inovátor  a  vinársky fanatik.
Stano Ftrús  - zanietenec a detailista.  Správny človek na správnom mieste.
Tomáš Kuťka - Morálna, a marketingová podpora.

Táto trojkombinácia sa zaslúžila o to, že vzniklo Frtus winery  a verím, že bude napomáhať k tomu aby sa toto vinárstvo stalo značkou kvality.A  je tu ešte jeden dôležitý človek, moja partnerka Lea Kašová.   Riadi financie. Vlastne bez nej by sa asi nestalo nič. Nadhľad, um a rešpekt.
Všetkým  úprimne ďakujem Rado Frtús

FILOZOFIA VINÁRSTVA

Tak ako hrozno má svoju identitu danú pôdou,  podnebím a vinohradníkom, rovnako víno má svojho vinára – tvorcu.  Toto nové vinárstvo  má svoju jasnú identitu  a  štýl  s akým  k vínu pristupuje.   Je to cesta  úcty a rešpektu voči hroznu, voči vínu a hlavne voči ľuďom, ktorí  budú  tieto vína  piť.
My nechceme byť jedno z mnohých, my chceme byť jedno z mála vinárstiev a preto prinášame niečo čo spojí eleganciu, nápaditosť, štýl a identitu. Niečo, za čím si stojíme a čo patrí len pre tých čo si vážia sami seba,  prácu iných a pitie vína je ich životný štýl.



Frtus winery   

logo Harald Kiss

Weingut Harald Kiss (Halbturn, Burgenland, Rakúsko)



Haradl Kiss   Harald Kiss   

logo Lahofer

Vinařství Lahofer (Dobšice, Znojemská vinárska podoblasť, Česká republika-Morava)

Vinárstvo LAHOFER je novým moravským producentom tichých vín. Spoločnosť vznikla v Znojme v roku 2003 ako První znojemská vinařská a.s. a pod týmto názvom uviedla na trh tri ročníky prívlastkových vín – 2003, 2004 a 2005.

Rok 2006 je pre spoločnosť strategicky zlomový vďaka dokončeniu a sprevádzkovaniu nového výrobného areálu. V súvislosti so zmenou sídla zmenila spoločnost aj vlastnú značku na LAHOFER.

Vinárstvo LAHOFER sa opiera o silnú vinársku tradíciu na Znojemsku a obzvlášť o vinice "U Hájku" a "Babičák". Z týchto viníc pochádzajú všetky hrozná pre výrobu vína. Ústredným sloganom novej značky je: Vinárstvo LAHOFER – Vína z vlastných viníc.

Vinárstvo LAHOFER chce byť značkou, ktorá bude vnímaná ako vinárska klasika - profesionálna, stabilná, sympatická, priateľská a zbližujúca, ktorej hlavným atribútom je starostlivo a s láskou vyrobené víno, ktoré prinesie pohodový vinársky zážitok, nesklame a je cenovo dostupné. Vinárstvo LAHOFER je majiteľom viacerých certifikátov zaručujúcich ekologické pestovanie hrozna a kvalitu produkcie vína.

Lahofer  Lahofer  Lahofer
    

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností a predpokladaného značného záujmu Vás žiadam o potvrdenie účasti/rezerváciu vstupeniek najneskôr do 27.4.2016 (streda). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o., divízia Vinopolis 
0903 520413 
info@vinopolis.sk 

NASPÄŤ NA OCHUTNÁVKU VÍN 19.5.2016

NASPÄŤ DO NÁKUPNÉHO KOŠÍKA