Predstavenie vinára

      


Mitoma

Vinařství Mitoma (Vrbice, Česká republika-Morava)

Spoločnosť Mitoma Vrbice vznikla v roku 1997, ale jej majiteľ Antonín Mikulica sa venoval vínam už od roku 1991. Mitoma síce nie je mnohogeneračné vinárstvo, ale stavia na úcte k pôde a láske k vidieku. 
Vinárstvo sa nachádza na jednej z najlepších vinárskych regiónov vo Velkopavlovickej oblasti. Zemepisná poloha obce Vrbice a klimatické podmienky spolu s úrodnou pôdou vytvorili skvelé podmienky pre pestovanie naozaj výnimočnej vinnej révy.
Momentálne Mitoma obrába 16 hektárov viníc. Vďaka vlastnej produktivite zaručujú vysokú kvalitu vyrábaných vín. Sú členmi Zväzu integrovanej produkcie hrozna, ktorý dbá na ekologické pestovanie a spracovanie vína. Tiež sú členmi VOC Modré hory (vína originálnej certifikácie), ktoré sú špecifické tým, že sa venujú výrobe vín zo špecifických regionálnych odrôd a dôkladne vybraných vinárskych tratí.
Pri výrobe kombinujú najmodernejšie technológie s tradičnými postupmi pre dosiahnutie čo najvyššej kvality ročníka. Zameriavajú sa na výrobu prevažne odrodových a prívlastkových vín.
Hlavným mottom spoločnosti je spokojný zákazník, ktorý sa k vínam Mitoma stále vracia. To dosahujú nielen svojím prístupom k zákazníkom, ale tiež neustálym vylepšovaním svojich technológií výroby a kvality produkcie.


Mitoma   Mitoma   Mitoma

 

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o potvrdenie účasti/rezerváciu vstupeniek najneskôr do 14.3.2016 (pondelok). Vstupenky si môžete rezervovať odpovedaním na mailovú adresu info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu. Vstupenky si môžete rezervovať aj telefonicky na tel.čísle 0903 520413.

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o., divízia Vinopolis 
0903 520413 
info@vinopolis.sk