Predstavenie vinárov

logo Vinovin

Vinovin Peter Ščepán (Pezinok, Slovensko)

Firma Vinovin vznikla v roku 1990. Nadväzuje na bohatú vinársku tradíciu svojich predkov z 19. storočia. V tomto období kúpil Filip Fraňo dom s pivnicou od obce Kučišdorf, terajšie Vinosady a s pomocou svojich troch synov spracovávali svoje hrozno z ich vinohradov, ktoré sa nachádzali v okolí obce Kučišdorf. Víno z ich produkcie zrelo v dubových sudoch umiestnených v pivnici, ktorá bola súčasťou domu a je ňou doteraz na pezinskej ulici v obci Vinosady. V súčasnosti sa pivnica využíva na degustácie vín. V roku 2000 sa členovia vinárskych rodín Fraňovcov a Ščepánovcov spojili a vytvorili spoločnosť s dlhoročnou vinárskou tradíciou.

Napriek tomu, že hrozno nie je výlučne z našej produkcie, mimoriadne dbáme na kvalitu a preto sme v úzkom kontakte s jeho pestovateľmi. Našim zákazníkom ponúkame sortiment tradičných odrôd ako sú Rizling rýnsky, Rizling vlašský, Sauvignon, Chardonnay, Pálava, Devín, Frankovka modrá, Svätovavrinecké, Cabernet sauvignon, Dunaj a ďalšie.

Firma má dve prevádzky. Jedna slúži na spracovanie hrozna a školenie mladého vína. V druhej sa víno finalizuje a plní do fliaš. Obe prevádzky sú vybavené modernými technológiami na výrobu kvalitného vína. Srdečne Vás uvítame v podnikovej predajni na Jesenského ulici v Pezinku, kde môžete víno nielen zakúpiť, ale aj ochutnať. O kvalite našej firmy svedčia aj získané ocenenia vín. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

foto Vinovin   foto Vinovin    foto Vinovin



DFJ Vinhos (Dovozca ABAXA s.r.o.)

ABAXA je výhradný dovozca portugalského vinárstva DFJ Vinhos. S DFJ spolupracujeme viac ako 15 rokov. Tieto vína sú neoddeliteľne spojené s tradičnou vinárskou rodinou vinára JOSÉ NEIVA CORREIA, ktorý je pojmom vo svete vína nielen v Portugalsku, ale je váženým odborníkom v odborných kruhoch i vo svete. Je doteraz jediným vinárom na svete, ktorý má dvojnasobný titul "Červené víno roka" z IWC London. DFJ produkuje cca 6 miliónov fliaš v rámci 40 značiek a viac ako 110 rôznych suchých a polosladkých vín zo všetkých regiónov pevniny v Portugalsku od Douro po Algarve a až po región Verdes. Má vlastných viac ako 200 ha viníc a súčasne dlho spolupacuje s pestovateľmi z rôznych krajov Portugalska.
Viac info o vinach je na weboch: 
www.abaxa.sk  
www.dfjvinhos.com

      

VSTUPENKY - Objednávka/Rezervácia

Z dôvodu obmedzených kapacitných možností Vás žiadame o rezerváciu vstupeniek najneskôr do 5.12.2017 (utorok). Vstupenky si môžete rezervovať 3 spôsobmi:

1. odpovedaním na mail info@vinopolis.sk s uvedením Vášho mena, počtu osôb a telefonického kontaktu
2. telefonicky na tel.čísle 0903 520413
3. objednať cez eshop <<< Objednať TU >>>

Vašu rezerváciu Vám spätne potvrdíme emailom, ktorý bude obsahovať ďalšie pokyny. 

Gourmand SK s.r.o.
0903 520413 
info@vinopolis.sk 


OBJEDNAŤ VSTUPENKY

UPOZORNENIE 

Firma Gourmand SK s.r.o. ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo zmeny vinárstiev v prípade nepredvídaných okolností. O prípadných zmenách budeme informovať zákazníkov písomne prostredníctvom SMS alebo emailu.